Welkom, ben je doorgeschakeld vanuit onze website  Kunsthoven (Affré)  naar deze schilderijensite van  Everjanneke. :) Gezellig dat je ook komt rondkijken in mijn kleurenwereld!

In de linkerbalk onder het kopje GALERIE vind je meer van mijn schilderijen in thema's met jaren.

Toch direct liever terug naar de website van Kunsthoven (Affré)? Nee toch :) Jawel? Oeps. Tik dan snel links bovenaan met de pijl, 1 stap terug. Dag hoor! Leuk dat je me hier een bezoekje bracht! 

Welke vraag heb je? Over dit schilderij? Nou, ehmm, de titel heet AFFRE: een vrij stromende ritmische gebeurtenis, oftewel, Hoe kun je anders met het leven omgaan? In 2006 ontving ik deze opdracht voor een bejaardencomplex, kunst welke oud en nieuw moest aanspreken. Vandaaruit koos ik voor de thema's van vroeger, de dierentuin, een os, apen, een sterrenhemel, vogels, water en strand, een klaproos, een koe, de zon, een paard, de wind, en in het midden een vrolijk gezicht, die bellenblaast, de wereld van weleer. Het betreft een linnendoek van 3,50 m bij 1,90 m. aluminium gespalkt, en geregeld ga ik er zelf nog naar kijken, te Veldhoven, aan de Houtwal en er van genieten, samen met de bewoners. 

Eerlijk :) Opdrachten vind ik leuk! Eigen schilderijen maak ik natuurlijk ook graag. En daarnaast werk ik met veel plezier met mijn persoonlijke begeleidingen. 

Meer informatie over de mogelijkheden vanuit Kunsthoven? Email: kunsthoven@affre.nl   Mobiel: 06-43752580 

                                                                                                                              

Groetje,

Everjanneke-interieur-art

Laat kunst je horizon kleuren!